Filtreeri

Saadavus

Saadavus

Bränd

Bränd

Kaal

Kaal

  • 0 kg - 3 kg

Hind

Hind

  • 4,00 € - 500,00 €

Värvus

Värvus

Mudel

Mudel

Alamkategooriad

Aktiivsed filtrid

Kinkekaart väärtuses 10 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi  ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis. 

Kinkekaart väärtuses 25 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis.

Kinkekaart väärtuses 50 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis.

Kinkekaart väärtuses 100 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi  ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis. 

Kinkekaart väärtuses 250 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi  ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis. 

Kinkekaart väärtuses 500 Eurot kehtib nii meie e-poes, kui ka kaupluses "Jahimees.ee", Tehnika 20, Kuressaares. Kinkekaardi realiseerimisaeg on 1 aasta. Kinkekaardi  ostmisel genereeritakse teile unikaalne kood, mis saadetakse Teile e-posti aadressile ja mida saate kasutada oma ostude eest tasumisel. Ostude arv ei ole piiratud, kasutage kinkekaarti niikaua, kuni kaardilolev summa on nullis.