Liha kuivlaagerdamise vaakumkotid Lava 30x60 cm.

Liha kuivlaagerdamise vaakumkotid Lava 30x60 cm.

VL0557

Uus

laos

15,90 €



Liha kuivlaagerduse vaakumkotid.

Mõeldud ulukiliha, kodulooma- või linnuliha 

laagerdamiseks 3-4 nädala vältel külmkapis

temperatuuril kuni 0°C -  3° C.

Samuti soolatud liha, kala või singi säilitamiseks. 

Tegemist on  spetsiaalse membraanmaterjaliga,

mis on niiskust läbilaskev seest poolt välja. 

Maitsed ja lõhnad jäävad koti sisse. 

Liha muutub kuivemaks ja pehmemaks ning

pärast kuumtöötlemist on oluliselt maitsvam. 

Kotid on läbipaistvad ja tugevad ning tagavad

toidu säilivuse. Sobivad nii kodumajapidamisse,

kui ka toitlustus ettevõttesse.

Laagerduskoti laius: 30 cm. Pikkus: 60. Pakis 4 tk.   

Kuumakse kalkulaator

Ostes järelmaksuga, arvuta kuumakse siin:

Lisa soovinimekirja

Rohkem infot

Temperature is important for dry-aging  

Liha laagerdamine on liha maitsete ja kvaliteedi puhul väga oluline.  Kuivlaagerdus toimub Lava A-Vac vaakumkotis ja vähendab laagerdatava liha massi kuni 20%. Membraan vaakumkott peab olema eelnevalt tühjaks imetud õhust vaakumpakendaja abil. Soovitame hoida liha 0° C kuni +4° C juures külmikus. Kindlati ärge ületage nõutud temperatuuri.

Special dry-aging bags from Lava

Membraan vaakumkott kinnitub tugevalt vastu liha laagerdumise protsessi vältel. Et seda protsessi mitte häirida, ärge muutke liha asukohta ega liigutage kotti. Lihale tekib kerge rasva kiht, see on normaalne laagerduse käigus tekkinud olukord.

Dry-Aging needs time

Laagerdumine kestab minimaalselt 3 nädalat (võite liha laagerdada ka kuni 4 nädalat. Seejärel on valminud Gurmee liha, mida saate soovi korral küpsetada või praadida. Olles kord juba laagerdunud liha söönud, soovite seda jälle ja jäle ning pikk ooteaeg tasub end ära!

Arvustused

Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Kirjuta arvustus

Liha kuivlaagerdamise vaakumkotid Lava 30x60 cm.

Liha kuivlaagerdamise vaakumkotid Lava 30x60 cm.

Liha kuivlaagerduse vaakumkotid.

Mõeldud ulukiliha, kodulooma- või linnuliha 

laagerdamiseks 3-4 nädala vältel külmkapis

temperatuuril kuni 0°C -  3° C.

Samuti soolatud liha, kala või singi säilitamiseks. 

Tegemist on  spetsiaalse membraanmaterjaliga,

mis on niiskust läbilaskev seest poolt välja. 

Maitsed ja lõhnad jäävad koti sisse. 

Liha muutub kuivemaks ja pehmemaks ning

pärast kuumtöötlemist on oluliselt maitsvam. 

Kotid on läbipaistvad ja tugevad ning tagavad

toidu säilivuse. Sobivad nii kodumajapidamisse,

kui ka toitlustus ettevõttesse.

Laagerduskoti laius: 30 cm. Pikkus: 60. Pakis 4 tk.   

Samas kategoorias on veel 19 toodet :