Liha kuivlaagerdamise vaakumkott Lava 300 mm x 3 m.

Liha kuivlaagerdamise vaakumkott Lava 300 mm x 3 m.

VL0560

Uus

laos

22,90 €



Liha kuivlaagerduse vaakumkotid.

Katkematus rullis laiusega 300 mm x 3 meetrit. 

Saad ise lõigata sobiva suurusega koti

liha laagerdamiseks. 100% BPA vaba material. 

Mõeldud ulukiliha, kodulooma- või linnuliha 

laagerdamiseks 3-4 nädala vältel külmkapis

temperatuuril kuni 0°C -  3° C.

Samuti soolatud liha, kala või singi säilitamiseks.  

Tegemist on  spetsiaalse membraanmaterjaliga,

mis on niiskust läbilaskev seest poolt välja. 

Maitsed ja lõhnad jäävad koti sisse. 

Liha muutub kuivemaks ja pehmemaks ning 

pärast kuumtöötlemist on oluliselt maitsvam.  

Kotid on läbipaistvad ja tugevad ning tagavad 

toidu säilivuse. Sobivad nii kodumajapidamisse, 

kui ka toitlustus ettevõttesse. 

Rohkem infot

Temperature is important for dry-aging 

Liha laagerdamine on liha maitsete ja kvaliteedi puhul väga oluline.  Kuivlaagerdus toimub Lava A-Vac vaakumkotis ja vähendab laagerdatava liha massi kuni 20%. Membraan vaakumkott peab olema eelnevalt tühjaks imetud õhust vaakumpakendaja abil. Soovitame hoida liha 0° C kuni +4° C juures külmikus. Kindlati ärge ületage nõutud temperatuuri.

Special dry-aging bags from Lava

Membraan vaakumkott kinnitub tugevalt vastu liha laagerdumise protsessi vältel. Et seda protsessi mitte häirida, ärge muutke liha asukohta ega liigutage kotti. Lihale tekib kerge rasva kiht, see on normaalne laagerduse käigus tekkinud olukord.

Dry-Aging needs time

Laagerdumine kestab minimaalselt 3 nädalat (võite liha laagerdada ka kuni 4 nädalat. Seejärel on valminud Gurmee liha, mida saate soovi korral küpsetada või praadida. Olles kord juba laagerdunud liha söönud, soovite seda jälle ja jälle ning pikk ooteaeg tasub end ära!

Arvustused

Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Kirjuta arvustus

Liha kuivlaagerdamise vaakumkott Lava 300 mm x 3 m.

Liha kuivlaagerdamise vaakumkott Lava 300 mm x 3 m.

Liha kuivlaagerduse vaakumkotid.

Katkematus rullis laiusega 300 mm x 3 meetrit. 

Saad ise lõigata sobiva suurusega koti

liha laagerdamiseks. 100% BPA vaba material. 

Mõeldud ulukiliha, kodulooma- või linnuliha 

laagerdamiseks 3-4 nädala vältel külmkapis

temperatuuril kuni 0°C -  3° C.

Samuti soolatud liha, kala või singi säilitamiseks.  

Tegemist on  spetsiaalse membraanmaterjaliga,

mis on niiskust läbilaskev seest poolt välja. 

Maitsed ja lõhnad jäävad koti sisse. 

Liha muutub kuivemaks ja pehmemaks ning 

pärast kuumtöötlemist on oluliselt maitsvam.  

Kotid on läbipaistvad ja tugevad ning tagavad 

toidu säilivuse. Sobivad nii kodumajapidamisse, 

kui ka toitlustus ettevõttesse. 

Aksessuaarid

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Samas kategoorias on veel 21 toodet :