Jahikoera GPS Garmin ALPHA 50

Jahikoera GPS Garmin ALPHA 50 käsiseade. Võimaldab jälgida samaaegselt kuni 20 koera raadiuses kuni 14,5km kasutades Garmin T5 kaelarihma ja kuni 6,5 km T5 mini  kaelarihmaga. Uuendab koerte asukohta iga 2,5 sekundi tagant tagades täpsema ja kiirema koerte jälgimise, kui koer jookseb.  GPS/GLONASS vastuvõtt parandab veelgi  asukoha leidmise kiirust ja täpsust. Kaelerihm müüakse eraldi. Alpha 50 töötab kaelarihmadega T5 ja DC 50 (vajab tarkvara uuendust). Kui koeral on kaelarihm mis on ühendatud Alpha'ga, siis Astro käsiseadmega see kaelarihm enam ei ühildu! Ja vastupidi, st. Alpha ja nt. Astro 320'ga ei saa jälgida üheaegselt sama koera kaelarihma.

 

 

Turvaline ostukoht

  TASUTA TRANSPORT

Alates 90€ ostust. v.a. suuremahulised kaubad

 

Tagastusõigus 14 PÄEVA JOOKSUL

Komplekti kuulub: 

  • Alpha 50 käsi GPS seade
  • Vööklamber
  • Pikamaa antenn
  • USB arvutijuhe

Hunt Metrics aitab analüüsida iga koera jahtimisvõtteid ja üldist käitumist, kuvab koera läbitud vahemaad, liikumiskiirust, jahipidamise aega jpm.

Alpha 50 märgib iga koera liikumise jälje. Selgelt loetavalt ekraanilt näed koerte hetke asukohta ja iga koera teekonda. Samuti saad valida kompassi lehe, kus näed peilungit koera asukohale. Koerte asukoha ülevaateks kasuta automaatset kaardi suurendust, et kõik koerad oleksid ekraanil nähtavad. Koerad, kes on kaugemal ja ei mahu skaalale ära on märgitud kaardi serval koos peilungi näiduga nende asukohale. Hoidmaks kaardi pilti selgemana, saad valida, millise koera jälge, ja kui pikalt kaardil kuvatakse. Saad jagada oma koera jälgimist ka teistele.

Alpha 50'l on microSD™ kaardipesa, mis võimaldab kasutada erinevaid kaarte k.a. City Navigator® NT ja nt. Regio Topo või teede kaarti. Samuti on võimalik allalaadida BirdsEye Satellite Imagery satelliidi fotograafilisi kaarte (1-aastane kasutamise õigus on hinna saas). Alpha 50 kaardivaade lubab kergemini orienteeruda ja mõista koerte asukohta.

Alpha 50 toetab ka Garmin Custom Maps vabavarana allalaetavaid kaarte.

Hunt Metrics'i abil näed oma lemmikute küttimise eelistusi ja käitumist jahil ning sellega optimeerid koera treeninguid. Lisaks loendab Alpha 50 koerte sihile jõudmiste arvu ja seisakusse minemise arve.

Loenda saaki
Jahil olles märgi täpselt ära saagi kohad kasutades Alpha 50'e Covey Counter™ rakendust mis salvestab koha, kõrguse, aja ning saagi koguse. Alpha 50 võimaldab salvestada ka auto või laagriplatsi asukoha, et vajadusel kiirelt ekslemata naasta. Erinevaid punkte saad salvestada erisuguste selgitavate ikoonidena/piktogrammidena.

Planeeri jahti ette kasutades BaseCamp™ tarkvara. Sellega saad koostada kaarte, kus on märgitud olulised punktid, jäljed ja teekonnad. Vabavara võimaldab luua oma seiklus mängu mida saad teistele jagada Garmin Adventures abil. BaseCamp nätab topograafilist kaarti nii 2-D kui ka 3-D vaates sinu arvuti ekraanil. Samuti võimaldab edastada sinu käsiseadmesse loendamatul arvul satelliitfotosid BirdsEye Satellite Imagery tellimuse alusel.

Alpha 50 edastab juhtmevabalt andmeid ühilduvatele seadmetele nagu nt. Garmin DriveTrack™ 70 GPS navigaator, kus saad 7" ekraanilt jahist parema ülevaate, fēnix® 3 GPS kell näitab koerte asukohta ja staatuseid randmel. Samuti Alpha 50 jagab juhtmevabalt andmeid sõpradele ja jahikaaslastele kellel on Oregon®, Montana®, GPSMAP® 64 käsiseadmed või muud Ant+® süsteemi toega seadmed.

Lae oma arvutisse BaseStation tarkvara ja määra jahi koordinaator, kellel on jahist täielik ülevaade reaalajas. Suurelt ekraanilt on mugav kontrollida/jalgida koeri ja nt. juhtida päästeoperatsiooni. GPS/GLONASS vastuvõtjaga jälgid koeri ilma interneti ja mobiili sideta.

Vastupidav, veekindel, kaua-kestev
Nagu kõik Garmini käsiseadmed on ka Alpha 50 mugav ja tõhus. Lihtsa kasutajaliidesega ja vastupidav on see parim abiline koerte treenimisel ja jahil. Käsiseade on veekindel (IPX7), töötab 2 tavalise AA patareiga või NiMH akuga (akusid saab seadmes laadida). Erk oranz värv hõlbustab seadme leidmist, kui peaksid selle maha pillama ja ära kaotama.

010-01635-41

Samas kategoorias on veel 16 toodet :